RSS
Sevilen Kurabiye Tarifleri
Elmalı Kurabiye Kolay Kurabiye Diyet Kurabiye Kahveli Kurabiye

Elmalı Butik Kurabiye


Elmalı Butik KurabiyeŞu Çılgın Türklerin Vazgeçilmez Lezzeti, herkese uygun olarak ekurabiyetarifleri.com'da. 

Malzemeler


Harcı;
3 Adet elma
3 Yemek kaşığı toz şeker
Tarçın,isteğe göre ceviz

Hamuru;
1 Adet yumurta
1 Paket margarin
1 Çay bardağı yoğurt
1 Çay bardağı sıvıyağ
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Kabartma tozu
Vanilya,un.


Yapılışı


öncelikle margarini eritelim..bir kabın içerisine boşaltalım.alevi gdince içerisine sıvıyağ,yoğurt,yumurta ve pudra şekerini ilave edip bir güzel karıştıralım.snrasnda k.tozu,vanilya ve unu ilave ederek kulak memesi yumuşağı kıvamında bir hamur elde edelim.hamurumuz biraz dnlensin.bizd bu arada harcı hazrlayalm.elmaları rendleylm.soyadablirz soymayadablrz.şekerini ilave edip 5-6 dk.kadar pişirelm.


pişince içine tarçını ve döwlmüş cevizi ilave edelm.soğutalm..şimdi,hamurumuzdan bir miktar alıp merdane yardmyla açalım.çok da kalın olmasın pizza şeklinde kesip geniş yerine harcımzdan bir miktar koyup saralım..istersenin ay şeklinde de yapablrsnz.

175 drece fırnda pembelşnceye kadar pişirip,pudra şekeryle süsleyerk servis yapalım

Türkiye'nin en iyi kurabiye tarifleri sitesinden sevgilerle...

Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2014

Yorum Gönder

Kurabiye Tarifleri

Resimli ve denenmiş kurabiye tariflerimizi denediniz mi? Birbirinden leziz tarifler ile size zaman kazandıracak enfes ağızda dağılan kurabiye tariflerimiz ile sevdiklerinize muhteşem tadlar sunacaksınız. Biz buna yardım etmekten onur duyuyoruz. Kurabiye tariflerim kolay olsun diyorsanız tam aradığınız yerdesiniz. ekurabiyetarifleri.com sizlere bu konuda yardımcı olmaktan gurur duyuyor. Cahide jibek hanımefendiden esinlendiğimiz, Sevgili Oktay Usta'mızın tariflerine yer verdiğimiz sitemizi sık kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Alet Çantası

Haber

burada ne güzel pasta tarifleri oktay usta varmış. amanda aman