RSS
Sevilen Kurabiye Tarifleri
Elmalı Kurabiye Kolay Kurabiye Diyet Kurabiye Kahveli Kurabiye

Kurabiye Tarifleri Un Kurabiyesi

Kurabiye Tarifleri Un Kurabiyesi

Kurabiye Tarifleri Un Kurabiyesi Tarifi yalnızca ekurabiyetarifleri.com'da! Arzu ederseniz bu muhteşem kurabiyenin yapılışına geçelim.

Malzemeler:

Altı Kaşık Nişasta (yemek kaşığı)
Bir Paket vanilya
Alabildiği derecede Un

bir Paket margarin
yarım bardak sıvıyağ
altı Yemek kaşığı pudra şekeri

Yapılışı - Hazırlanışı:
Margarin'in yumuşak olmasına dikkat ediyoruz. Bir kap'a alalım margarini. İçerisine pudra şekerini ilave edip bir güzel karıştıralım. Mikser de kullanabiliriz. Bu işlemi tamamladıktan daha sonra nişasta ve vanilyayı ekleyip karıştırmaya devam edelim. İyice karıştğna emin olduktan sonra yavaş yavaş unumuzu ilave edelim. Kulak memesi kıvamına geldikten daha sonra hamurumuza şekil verip yağlı kağıt da 175 derece de pembeleşmeden pişirelim. Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır hakkındaki yazımız sona erdi.

Afiyet Olsun.


Un Kurabiyesi Videolu Anlatım

Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2014

Portakallı Kurabiye

Yeni bir portakallı kurabiye tarifi ile karşınızdayız. Bu lezzeti arkadaşlarınız ile deneyebilir eğlenceli vakit geçirebilir, sevdiklerinizi bu muhteşem lezzet ile mutlu edebilirsiniz. Ayrıca kakaolu kurabiye tarifinizi denemenizi tavsiye ediyorum.  Oktay Usta'dan Portakallı Kurabiye - oktay ustadan portakallı kurabiye tarifi, portakallı kurabiye tarifleri resimli, oktay usta portakallı kurabiye, resimli portakallı kurabiye, portakallı kurabiye tarifi, portakallı kurabiye 1 adet, portakallı kurabiye 1, portakallı kurabiye yemek tarifi

Malzemeler:
1 Paket yumuşak margarin
1,5 çay b.pudra şekeri
1,5 çay b.nişasta
1 Yumurta sarısı
Yarım çay b.sıvıyağ
Yarım çay b.portakal suyu
1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi
Kabartma tozu,vanilya
Aldığı kadar un


Dışına:
Yumurta akı
Şeker


Yapılışı:

Un kabartma tozu ve vanilya hariç tüm malzemeleri elimizle bir güzel karıştırıp birbirine yedirelim(mıccıklayalım ^_^) sonra k.tozu vanilya ve unu ekleyip yumuşak bir hamur oluşturalim.ceviz kadar parçalar koparıp yuwarlayalıııım vee avucumzla azcık bastıralım.önce yumurta akına sonra şekere batırıp tepsiye dizelim.ısıtılmış fırında 180 derece de pişirelim ;)))

AFİYET OLSUN

Yayınlanma Tarihi: 11 Şubat 2014

Kurabiye Tarifleri

Resimli ve denenmiş kurabiye tariflerimizi denediniz mi? Birbirinden leziz tarifler ile size zaman kazandıracak enfes ağızda dağılan kurabiye tariflerimiz ile sevdiklerinize muhteşem tadlar sunacaksınız. Biz buna yardım etmekten onur duyuyoruz. Kurabiye tariflerim kolay olsun diyorsanız tam aradığınız yerdesiniz. ekurabiyetarifleri.com sizlere bu konuda yardımcı olmaktan gurur duyuyor. Cahide jibek hanımefendiden esinlendiğimiz, Sevgili Oktay Usta'mızın tariflerine yer verdiğimiz sitemizi sık kullanılanlara eklemeyi unutmayınız.

Alet Çantası

Haber

burada ne güzel pasta tarifleri oktay usta varmış. amanda aman